maandag 23 augustus 2010


Vegetarisch en de Italiaanse keuken gaan goed samen. Dat bewijst ook deze special van
La Cucina Italiana ‘Cucina Vegetariana’ weer met maar liefst 128 lekkere en gezonde recepten.


Cucina Vegetariana begint met informatie over het vegetarisme. Wat zijn de regels, wat is vegetarisch en wat is veganistisch, wat zijn de voordelen van een vegetarisch dieet en moet je nog bepaalde stoffen aanvullen als je een vegetariër bent? Cucina Vegetariana geeft op deze vragen antwoord. Daarnaast krijg je ook een vegetarische woordenlijst. In deze lijst vind je die ingrediënten die vaak in de vegetarische keuken worden gebruikt.

Daarna beginnen de recepten, ingedeeld in voorgerechten, eerste gang, soepen, tweede gang, salades, desserts & gebak. Nagenoeg alle recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Door het magazine heen vind je verschillende tips en weetjes over bijvoorbeeld kruiden en over het ontstaan van producten zoals filodeeg. Om je alvast inspiratie te geven voor een fijn diner geeft Cucina Vegetariana als laatste alvast wat menusuggesties, waarmee je hoge ogen kan scoren.

De special ‘Cucina Vegetariana’ past helemaal bij diegene die uiteraard al vegetariër zijn, maar ook bij diegene die minder vlees en/of vis willen gaan eten en natuurlijk sowieso bij iedereen die liefhebber is van de Italiaanse keuken.

www.cucinait.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten