zondag 7 augustus 2016


NOG MEER GROENE SAPJES  -  FENN GREEN


Nog meer groene sapjes is het logische vervolg op Groene sapjes. Het biedt dan ook nog veel meer gezonde drankjes voor een supersterk immuunsysteem, inclusief twaalf complete smoothie-detoxkuren en veel groene sapjes en smoothies om je weerstand te verhogen, meer energie te krijgen of aan een frisse en gladde huid te werken!

Het is een stijlvol boekje met recepten voor ruim 60 sappen en smoothies van groenten en fruit. Elk recept beslaat twee pagina’s en wordt geïllustreerd met op de linkerpagina een foto van de ingrediënten los van elkaar op aantrekkelijke wijze gepresenteerd en op de rechterpagina een foto van het resultaat: een (meestal) groen sapje in een glazen potje zonder deksel, net als in een hippe sapbar.

Bovendien staat bij elk recept genoteerd waar het specifieke sapje goed voor is, of het bijvoorbeeld energie geeft of juist rustgevend is. De recepten zijn gegroepeerd in 12 verschillende detoxkuren, bijvoorbeeld voor een betere stofwisseling of een januariboost.

Ook wordt duidelijk beschreven hoe je een detox voorbereidt, waar je op moet letten en hoe je het aanpakt. Uiteraard wordt ook verteld hoe je de drankjes maakt en welke hulpmiddelen je daarbij nodig hebt. Met register. Dit boek is de opvolger van ‘Groene sapjes’.

Inspirerend voor iedereen die meer groente en fruit wil gebruiken en geïnteresseerd is in gezonder leven en detoxen!


Recensie: Marco Louter

Uitgeverij: BECHT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten