vrijdag 13 november 2015


HERFST OP TAFEL  -  STEPHANE REYNAUD

DE HERFST OP TAFEL is het vierde boek van Reynaud dit jaar met deze keer de heerlijke Franse keuken herfstseizoensgerechten! De presentatie van dit seizoenskookboek is zo uitnodigend, de smaak spat van het papier. Reynaud is een charmante en sympathieke vent en kookt no-nonsens, simple maar met heel veel smaak!

De aantrekkelijke fotografie van Marie-Pierre Morel maakt het boek compleet, met in totaal 91 recepten comfort food voor zowel door de week, in het weekend als voor de feestdagen. Naast de recepten die overzichtelijk en eenvoudig te bereiden zijn, is bij elke dag een leuke anekdote geschreven die de mondhoeken doen krullen.

Dit boek bevat voor elke dag van de maanden september, oktober en november een zalig recept en heel veel inspiratie om te genieten van het beste van het seizoen. Fijne Franse streekrecepten zoals, kokkels in beurre blanc, cassoulet, rosbief met rode biet en gekarameliseerde spareribs.

Stéphane Reynaud is een succesvolle chef en is bekend van zijn succesvolle kookboeken, waaronder de even smakelijke À Propos Bistro en het boek Barbecue & Plancha. De herfstrecepten in dit boek zijn afkomstig uit zijn Culinaire Almanak 365, goede redenen om aan tafel te gaan.

Franse herfst op tafel!

Recensie: Marco Louter

Uitgeverij: Fontaine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten