woensdag 18 november 2015

 

GUILTY PEASURES  -  SABINE KONING

Sabine Koning van Ohmyfoodness heeft een heerlijk kookboek geschreven vol guilty pleasures.
Wat begon met een opportunistische en impulsieve tweet resulteerde in een vlot en heel persoonlijk schreven kook- en kijkboek waarin we Sabine en haar pleasures leren kennen. Geen superfoods, salades en powerfoods gerechten, bij Sabine draait het om het grote genieten ook al gaat dit recht tegen de trend in om gezond te eten.

Kijk hier een kort filmpje over Sabine haar eerste kookboek:In haar Guilty Pleasures kookboek vind je meer dan 92 overheerlijke, onweerstaanbare caloriebommen die zo schandalig lekker zijn dat je je er eigenlijk voor zou moeten schamen. Van oreo-nutella-icecream tot Jack Daniel's spareribs, van rundvleeskroketten met huisgemaakte frieten tot de veelgeprezen chocolade-fudgetaart: elk recept in dit boek is fingerlickin' good!

Nog een filmpje van Sabine:Sabine zorgde zelf voor de fotografie, de styling en de teksten. Het boek met hard cover is ingedeeld in overzichtelijke hoofdstukken zoals: fastfood Friday, 180 degrees to heaven en dudefood. Mijn eigen guilty pleasures: de pulled pork en de kapsalon! De recepten starten met een persoonlijk intro en de bij behorende foto's zijn heel smakelijk maar niet altijd even scherp en synchroon in kleur zijn. De receptuur is helder beschreven: zelfs voor de beginnende kok zijn de recepten goed te doen.

Sabine is inmiddels een full time foodblogger, je kunt haar volgen via de socialemedia via instagram, twitter, Facebook en Youtube: ohmyfoodnessnl.

Nog een laatste brain-wave en een Guilty Pleasure op zich: feestdagen met alleen maar guilty pleasures!


Recensie: Marco Louter

Uitgeverij: Nieuw Amsterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten