dinsdag 9 juni 2015

 
 
SUPER GRANEN & ZADEN

Granen en zaden zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de keuken. Wil je weer wat nieuwe inspiratie? Sla dan dit kookboek eens open. Je krijgt leuke originele recepten met granen die je bijvoorbeeld nog niet kent, zoals freekeh (een tarwesoort) en farro (oeroud Italiaans graan). En als je überhaupt nog niet zo bekend bent met granen en zaden, wees dan gerust. Het boek begint met een uitgebreide uitleg per soort.

De prachtige foto’s en de lay-out nodigen je echt uit om met de recepten aan de slag te gaan. Van ontbijtjes en hoofdgerechten tot snacks en desserts, allemaal met granen en zaden. In het boek vind je behoorlijk wat vegetarische en zelfs enkele vegan recepten.

Dus pak het boek en maak eens een cake van Teff-meel (glutenvrij), een quinoasoep met rode kidneybonen & boerenkool of een polentataart met geitenkaas & tomaten. Moeilijk is het allemaal niet. De beschrijving is duidelijk en de ingrediënten zijn Puur en Gezond.


Recensie: Marco Louter

Uitgeverij: Becht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten