zaterdag 10 november 2012

 
Kookboeken 7-daagse
 
De komende week is het Kookboeken7daagse. Zeven dagen lang staan kookboeken extra in het herfst zonnetje. Daarnaast zijn er tijdens deze zevendaagse allerlei culinaire activiteiten door heel het land, met onder andere een Eat&Read aan de hand van het nieuwste kookboek van Jamie Oliver en het 35-jarig jubileum van de Amsterdamse Kookboekhandel. Een overzicht van alle activiteiten vind je hier.

Maar dat is nog niet alles natuurlijk. Ter gelegenheid van deze Kookboeken7daagse –van 10 tot en met 17 november om precies te zijn – krijg je bij aankoop van € 12,50 aan kookboeken in de boekhandel het unieke kookmagazine Genot cadeau, met onder andere de meest bijzondere kookboeken, geschiedenisles van Johannes van Dam, Jamie Oliver over zijn dierbaarste kookboek en koken met kinderen.

Kookboek van het JaarTijdens de Kookboeken 7 Daagse kan ook volop gestemd worden op de genomineerden voor de titel Kookboek van het Jaar 2012, een prijs die voor de zesde keer zal worden uitgereikt. Een vakjury van vijf experts bepaalt welke titels de uiteindelijke winnaars worden. Maar het publiek oordeelt ook mee: door een stem uit te brengen via deze site krijgt het kookboek met het hoogst aantal stemmen op de meter de Gouden Garde Publieksprijs 2012. Door te stemmen maak je bovendien kans op, uiteraard, een mooi kookboek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten