zondag 22 november 2015

HUNGARIAN COOKBOOK  -  TAMAS BEREZNAY

De Hungarian Cookbook geeft een spot light op de gevarieerde Hongaarse keuken, een van de meest invloedrijke keukens in Europa. Met zijn wereldberoemde paprikás, gulyás en pörkölt, heeft het een reputatie als overvloedig, kruidig en soms tamelijk zware keuken.

De Hongaarse keuken, is echter veel meer dan paprika of gulyás: het biedt ook een grote verscheidenheid aan soepen, kaas, pluimvee, vis en fruit. Het is in feite een van de rijkste keukens in de wereld.

De auteur van dit boek, Tamás Bereznay, is al vele jaren de ambassadeur van Hongaarse gerechten. Als voormalige chef van de president weet hij precies welke Hongaarse gerechten buitenlandse diplomaten, royalty's en aristocraten graag eten. Chef Bereznay heeft hun favoriete gerechten verzameld van in dit mooie kookboek, gevuld met overheerlijke foto's en makkelijk te maken recepten.

Dit hardcover kookboek is overzichtelijk ingedeeld naar de menu gangen. Starten met appetizers en eindigen met zalig zoet. De recepten zijn rijk van smaak en eenvoudig te maken voor elke hobby kok!


Recensie: Marco Louter

Uitgeverij: BOOOKGeen opmerkingen:

Een reactie posten