zaterdag 12 september 2015

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HARTSTIKKE LEKKER
 
Wilt u gezond en toch lekker eten? Bijna geen enkele keuken is zo gezond en zo lekker als de mediterrane. De recepten in dit boek zijn er grotendeels op gebaseerd. Ze vormen de aanzet tot een verantwoord eetpatroon waarmee u de kans op hart- en vaatziekten, nieraandoeningen en herseninfarcten aanzienlijk verkleint.

De auteurs zijn zussen: Annemieke is cardioloog, Janine is grafisch ontwerper.
Zij groeiden op met een vader die vanwege zijn ziekte vet- en zoutloos moest eten. Deze jeugd, hun kennis en passie voor koken hebben dit bijzondere boek opgeleverd. Het staat vol eenvoudige, gezonde en vooral lekkere recepten die een laag zout- en suikergehalte combineren met de juiste vetten en goed gekozen smaakgevers.

'Hartstikke lekker' laat zien welke ongezonde ingrediënten in gerechten gemakkelijk te vervangen zijn door gezondere, zonder concessies te doen aan de smaak.
 
Recensie: Marco Louter
 
Uitgeverij: Fontaine
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten