zondag 27 oktober 2013

GREENDELICIOUS KRUIDEN - BECHT


GREENDELICIOUS KRUIDEN

Het tweede boek van Natascha Boudewijn is uit. Haar eerste boek Greendelicious Kookboek, Puur koken met je eigen oogst, gelanceerd in 2012, was een groot succes en ook dit tweede boek belooft een succes te worden. Natasja is een multi-talent. Ze heeft zowel de tekst, styling als de fotografie voor eigen rekening genomen en het resultaat mag er zijn. Vooral de fotografie is van een opmerkelijke smakelijke kwaliteit, knap gedaan. 

In ‘Greendelicious Kruiden’ worden de smakelijkste gerechten met kruiden en eetbare bloemen per seizoen in beeld gebracht. Op haar blog, social media en in haar boeken spoort Natascha haar lezers aan meer te leven volgens het ritme van de seizoenen. Want kruiden kweken kan overal en altijd: in de tuin of op het balkon, voorjaar of herfst. Het zijn de grote smaakmakers op je bord!

Wat te denken van een dauphinois van aardpeer en tijm of een taartje van courgette en citroenverbena? Natuurlijk zijn alle gerechten zonder vlees of vis. Groenten, kruiden en bloemen spelen de hoofdrol is dit feel good kookboek. Mijn favoriete recept: ik kijk al uit naar de zomer van 2014 voor het maken van zelf gemaakte limonade van de dropplant. De zaden zijn inmiddels besteld!

Natascha Boudewijn webNatasja heeft naast de lancering van haar tweede boek nog veel meer plannen. Zo lanceert ze binnenkort een nieuw concept: vanaf april 2014 kunnen lekkerbekken en levensgenieters komen kweken, koken en proeven in De Keuken van Greendelicious!  Het Kookatelier met jardin potager wordt gevestigd in Voorschoten, tussen Leiden en Den Haag. Meer informatie over de ontwikkelingen Ć©n het cursusaanbod voor het nieuwe seizoen vind je komende winter op Facebook.

Kortom, een heerlijk boek voor bij de openhaard en om tijdens de feestdagen uit te kokerellen of om plannen te maken voor het voorjaar of zomer.

Kijk voor meer info eens op www.greendelicious.nl

Recensie: Marco Louter
Volg ons via Facebook: kookboekrecensies

Auteur: Natascha Boudewijn
Uitgeverij: Becht


Geen opmerkingen:

Een reactie posten