zaterdag 23 oktober 2010


HET GROTE PASTA KOOKBOEK

Pasta, heerlijk wat je er allemaal mee kan doen! Al met een paar ingrediënten kan je een heerlijke, voedzame maaltijd op tafel zetten. In ‘Het Grote Pasta Kookboek’ krijg je meer dan 600 inspirerende Italiaanse pasta recepten. Hiermee kan je dus bijna elke dag wel een twee pasta maaltijden op tafel zetten!

Het boek is ingedeeld in de hoofdstukken ‘pasta met groenten’, ‘pasta met peulvruchten’, ‘pasta met kruiden’, ‘pasta met vis, zeebanket, schelp- en schaaldieren’, ‘pasta met vlees en wild’ en ‘pasta met kaas, melk, eieren en room’. Voor iedereen wat wils, voor zowel de vegetariër als vlees en visliefhebber kan je een recept vinden, en dan zeker met de nadruk op pastagerechten met groente. Je leert met dit boek wel welke pastasoort er bij welke saus perfect past, ook dat luistert best nauw.

Van een aantal recepten in het boek krijg je een foto van het gerecht, verder is het boek vrolijk geïllustreerd. De recepten moeten je eigenlijk al lezend inspireren tot je eigen eindresultaat. Want hoe exact je een recept volgt, het wordt vaak net iets anders en dan heb je toch jouw eindresultaat voor ogen. Het Grote Pasta Kookboek is fijn dik, heeft een handzaam formaat en kan een goede inspiratiebron zijn voor de echte pastaliefhebber!

Tekst: Marco Louter
Twitter: kookrecensies
Uitgever: Becht
ISBN: 9789023013006

Geen opmerkingen:

Een reactie posten