Kookboekenrecensies zijn bedoeld voor echte smulpapen, foodies, culi-liefhebbers en chefs in Nederland en Belgie die op de hoogte willen zijn van de nieuwste nationale en internationale kookboeken.
maandag 25 april 2016
SUPERSTARTERS
Start de dag met een superontbijt!
Het belang van een goed ontbijt wordt steeds meer onderstreept: na de nachtrust heeft het lichaam nieuwe energie nodig om er weer volop tegenaan te kunnen gaan.
Superstarters laat je zien hoe je eindeloos kunt variëren en bovenal weinig tijd hoeft te spenderen aan het maken van je ontbijt. Start de dag met abrikozen, nectarines, walnoten en yoghurt. Of eet roggebrood met geitenkaas, blauwe bessen en vijgen. Varieer met maan-, hennep- of chiazaad en vervang de yoghurt eens door cottage cheese of crème fraîche.
David Bez bewijst na zijn zeer succesvolle Supersalades dat je net zo makkelijk in een handomdraai de meest fantastische ontbijtjes kunt maken, ook met alternatieven voor vegetariërs, veganisten en mensen die glutenvrij eten.
Voor elk wat wils en uiteraard zijn alle superstarters ook prima geschikt als tussendoortje!
Recensie: Marco Louter
Uitgeverij: Cook Cook
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten