vrijdag 21 augustus 2015


























DE GRIEKSE EILANDEN

Nog even Grieks nazomeren....aan tafel! Prachtig vormgegeven omslag met blauw folie en blauwe kleur op de randen. Ervaar het echte Griekse gevoel van de echte Griekse keuken!

In De Griekse eilanden deelt Rebecca Seal haar favoriete recepten die ze heeft opgedaan tijdens haar reizen, met de nadruk op de regionale specialiteiten van Griekenland. Geniet van kanpperige inktvis, sappig langzaam gegaard lamsvlees of een verzameling traditionele dipsauzen - pittige kaasdip, taramasalata, tzatziki en meer - perfect om op te scheppen met zelfgemaakt platbrood. Voor wie van zoet houdt, zijn Rebecca's baklavarolletjes met walnoten onweerstaanbaar en perfect bij een kop sterke, zwarte koffie.

De foto's van Steven Joyce vullen de heerlijke recepten in het boek aan, en tonen de magie en aantrekkingskracht van deze schitterende eilanden. Aanrader!



Recensie: Marco Louter

volg ons op Facebook: kookboekenrecensies
volg ons op Twitter: @kook_boek



Uitgeverij: Karakter Uitgevers bv

Geen opmerkingen:

Een reactie posten