Kookboekenrecensies zijn bedoeld voor echte smulpapen, foodies, culi-liefhebbers en chefs in Nederland en Belgie die op de hoogte willen zijn van de nieuwste nationale en internationale kookboeken.
maandag 23 november 2015
DE COCKTAILBAR - DAN JONES
De cocktail is weer helemaal terug van weggeweest en populairder dan ooit! Dit handboek geeft alle (praktische) informatie die de cocktailliefhebber nodig heeft om thuis aan de slag te gaan.
Wat zijn de benodigde basismaterialen en in welke glazen schenk je welke cocktails? Hoe leg je een goede drankenkast aan om eindeloos te variëren en welke ingrediënten heb je naast de alcoholische dranken nodig om die perfecte balans te krijgen?
In dit overzichtelijk en eigentijds geïllustreerde cocktailhandboek staat alles wat je moet weten om 80 overheerlijke drankmixen te maken: van klassiekers als Bloody Mary en Singapore Sling, diverse feestelijke punches en ook cocktails zónder alcohol mogen niet ontbreken. Van de populaire Mojito, de Dirty Dick tot en met typische seizoenscocktails.
Recensie: Marco Louter
Uitgeverij: Good Cook
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten