Kookboekenrecensies zijn bedoeld voor echte smulpapen, foodies, culi-liefhebbers en chefs in Nederland en Belgie die op de hoogte willen zijn van de nieuwste nationale en internationale kookboeken.
dinsdag 26 augustus 2014
DELICIOUS: HET VLEESBOEK!
Delicious. hét vleesboek! laat je genieten van geweldige gerechten met vlees in de hoofdrol! Maak onweerstaanbare côte de boeuf met rodewijnsaus, feestelijk konijn en croûte of kwartels gevuld met Marokkaans gehakt of doordeweeks lekkere lamskoteletjes met Italiaanse kruiden.
Delicious. is hét tijdschrift over eten en koken en alles wat het leven lekker maakt. Met maakbare recepten van bekende koks én interviews met spraakmakende foodies. Met verhalen over mensen met een passie voor eten, met dat ene speciale adres en fotografie om van te watertanden.
Recensie: Marco Louter
Uitgeverij: Fontaine Uitgevers
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten