HOME MADE ZOMER! (met de harde kaft)
Voor Yvette van Boven is Nederland te klein geworden. In de afgelopen weken promote zij haar boek in de USA (NY, Boston en San Francisco) en om haar boek Home Made Zomer aan de man te brengen en met succes! Het kookboek is een waardige opvolger voor haar eerdere Home Made boeken. Aardbeienshortcake, zelfgemaakte fruitlimonades, soep van meloen, heerlijk lichte salades en natuurlijk kruidige barbecuerecepten. Yvette en man Oof staan garant voor mooie vormgegeving en geweldige foto′s.
Kijk hier even op haar site: Yvette van Boven - website
Qua opzet lijkt dit zomerse boek veel op zijn voorgangers maar nu is er ook een harde kaft versie.
De recepten zijn ingedeeld per soort gerecht: “ontbijt, brunch en lunch”, “cakes en dingen voor bij de thee”, een heel hoofdstuk vol zomerse drankjes. Voor- hoofd- en nagerechten hebben ook elk hun eigen deel. De recepten zijn soms verrassend maar steeds typisch Yvette. Haar stijl en smaak zijn herkenbaar, met veel aandacht voor basisrecepten en een voorliefde voor klassiekers van het Franse platteland maar ook veel robuuste, originele recepten. Als echte foodie kan ze het natuurlijk niet laten om de trends die overwaaien uit Amerika ook uit te proberen, en dus roosteren we beer-can-chicken en roken we appelzalm op cederhout. Maar voor mij is ze ook vooral illustrator, wat een multi-talent!
Recensie: Marco Louter
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten