Kookboekenrecensies zijn bedoeld voor echte smulpapen, foodies, culi-liefhebbers en chefs in Nederland en Belgie die op de hoogte willen zijn van de nieuwste nationale en internationale kookboeken.
vrijdag 8 oktober 2010
BBQ BIJBEL
Het BBQ seizoen is dood, leve het BBQ seizoen!
Barbecue kan zoveel meer zijn dan een perfect gegrilde worst of een klassieke kotelet of côte à l'os.
BBQ-expert Peter De Clercq verzamelde voor dit overzichtswerk maar liefst vijfhonderd verschillende grill- en barbecuerecepten, alle getest, geproefd en goedgekeurd door de meester zelf.
Hij presenteert een enorme waaier aan toprecepten voor de meest uiteenlopende gelegenheden zoals een kinderfeest, een picknick, een buffet en zelfs een ontbijt. Bovendien kun je gemakkelijk zelf een barbecuemenu samenstellen, want je vindt in dit standaardwerk onder meer cocktails, sauzen, hapjes, vis- en vleesgerechten, vegetarische bereidingen, bijgerechten en desserts.
Eindeloos roosterplezier gegarandeerd in dit stoere boek voor stoere kerels en vrouwen!
Tekst: Marco :Louter
Twitter: kookrecensies
ISBN: 9789020988215
Uitgever: Lannoo
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten