maandag 30 augustus 2010



DELICIOUS. (SEPTEMBER)

Kijk hier alvast voor de preview van de maand september:

http://www.deliciousmagazine.nl/media/2010september/

De september editie van delicious. staat in het teken van de overvloedige smaken van de zomer. Limoen (mijn favoriet: koude limoensoep!!), vers fruit, oosterse groenten, mosterd en boerenyoghurt zijn ingredienten die aan bod komen. Uiteraard zijn Jamie en Bill Granger ook van de partij. Wenen wordt, terecht, breed uitgemeten als culi-stad. Vinoloog Ellen laat zich de Spaanse wijn goed smaken en foodtrendwatcher Marjan Ippel onderzoekt IJsland. Kortom een blad om je op te verheugen zo net na de vakantie.

Graag wil ik nog speciale aandacht vragen voor "Het weekend van het culinaire ambacht". Zaterdag 16 en zondag 17 oktober organiseren delicious en Mister Kitchen ‘het weekend van het culinaire ambacht’. Hier kun je onder andere een intensieve workshop van Menno volgen: alles over thuis zelf écht brood bakken. Je leert de ambacht en doet zo gastronomische kennis op. Daarna schuift iedereen aan bij het ambachtelijke buffet waarvan we gezamenlijk gaan genieten.

De culinaire ambachten
Op zaterdag én zondag worden alle onderstaande workshops aangeboden.
Per dag kun je twee workshops volgen.
• brood: alles over thuis zelf écht brood bakken
• kroketten: het geheim achter deze krokante klassieker
• worst: mengen, proeven, draaien en bakken
• desserttaarten: ontdek de patissier in jezelf

Plaats: De Kookfabriek Amsterdam (kookfabriek.nl)
Datum: zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2010
Tijd: 9.00 – 19.00 uur
Prijs: € 175 per dag (twee ambachten)
Inclusief: lunch, diner en drankjes

Reserveren: mail de dag(en) en de twee ambachten die je op die dag(en) wilt volgen naar: ambacht@misterkitchen.nl

Wees er op tijd bij, want de ervaring leert dat het enthousiasme groot is en vol = vol!

Tekst: Marco Louter

marco.almere@gmail.com
06-53909406

twitter: kookrecensies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten