Kookboekenrecensies zijn bedoeld voor echte smulpapen, foodies, culi-liefhebbers en chefs in Nederland en Belgie die op de hoogte willen zijn van de nieuwste nationale en internationale kookboeken.
donderdag 11 augustus 2016
FEEL GOOD FOOD - VALLI LITTLE
Nu 180 recepten voor gezond & lekker eten!
Eten met respect voor je lijf heeft een enorme impact op je gezondheid en welzijn. Dat ontdekte Valli Little toen ze bewuster ging shoppen, koken en eten nadat ze gezondheids-problemen kreeg.
In 'Feel Good Food' deelt Valli haar favoriete gerechten die fantastisch smaken en er verleidelijk uitzien, maar die ze wel kookte met nieuwe, gezonde ingrediënten en bereidingstechnieken. Gerechten voor een nieuwe, gezonde balans die voor iedereen haalbaar en vooral ook erg lekker zijn. Want haar plezier in koken voor zichzelf, haar familie en vrienden gaat onverminderd door.
Alle 180 gerechten - van granola ontbijt tot een powerlunch uit een inmaakpot vol laagjes groenten tot een kleiner maar wel voedzaam avondmaal - maakt Valli altijd onweerstaanbaar delicious, ook al kiest ze voor uitgebalanceerde, gezonde versies. Denk linzensoep met spinazie, rode curry met zalm, kokoswafels, wortelcake of pompoen-granensalade, inpiratie opgedaan in Marokko tot Mexico! Elk recept spat van het papier door paginagrote foto's van de foodfotograaf Jeremy Simons die samen met foodstylist David Morgan en Valli Little een gouden trio vormt.
Recensie: Marco Louter
Uitgeverij: Fontaine
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten