woensdag 13 april 2016





















WILDPLUK KOOKBOEK!

Een jaar gelden hadden we het idee al gelanceerd maar nu is het zover. Edwin Flores nieuwste wildpluk boek ligt nu in de winkels. Na het succes van Het grote wildplukboek komt Edwin Florès met Het Wildpluk Kookboek met ruim 120 recepten. Van heel eenvoudig tot gerechten op ster-niveau.

Chef-kok Ron Blaauw van het met een Michelinster bekroonde Ron Gastrobar deelt in dit boek dé lekkerste recepten.  Hij beschrijft in duidelijke recepten hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt in en tot de meest heerlijke gerechten.Want als na afloop van het wildplukken je mand of tas gevuld is met bessen, noten, bloemen of paddestoelen, hoe verwerk je deze dan tot een lekkere maaltijd?





Edwin Florès is forest hunter en zijn hele leven al geïnteresseerd in alle lekkernijen die de natuur te bieden heeft. Met zijn bedrijf Casa Foresta wil hij ook anderen voor wildplukken enthousiasmeren, o.a. door middel van workshops.


Recensie: Marco Louter

Uitgeverij: Bertram + de Leeuw Uitgevers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten