Kookboekenrecensies zijn bedoeld voor echte smulpapen, foodies, culi-liefhebbers en chefs in Nederland en Belgie die op de hoogte willen zijn van de nieuwste nationale en internationale kookboeken.
maandag 23 november 2015
KARAMEL - CHRISTOPHE ADAM
Vloeibaar hemels goud: karamel leent zich voor allerlei fantastische creaties. Karamel kan knapperig zijn, maar ook vloeibaar en zacht. De talrijke vormen en smaken weten onze smaakpapillen te prikkelen!
In dit boek vindt je een inleiding over karamel en de vele soorten suiker, allerlei handige technieken en 150 recepten die u zullen doen watertanden. Heerlijke koek en taart met karamelvulling, karamel met gezouten boter, eclairs met karamel, karamelpasta. Al deze zoete lekkernijen worden in beeld gebracht met prachtige stap voor stap foto’s.
Christophe Adam, chef-patissier, is verantwoordelijk voor al deze smakelijke creaties.
Heerlijk kook-, lees-, kijk- en koffietafelboek!
Recensie: Marco Louter
Uitgeverij: Veltman
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten