zaterdag 13 juni 2015



 
 
CEVICHE

De Peruaanse keuken is hot, vooral onder de chefs van deze wereld. Breng nu de kleuren, smaken en texturen van Peru naar je eigen eettafel!

Het boek Ceviche valt al direct op door de geweldige kaft die aanvoelt als keukentegels. Ceviche is een stoer kookboek met stevig papier dat echt past bij de recepten die hierin staan. Peruaans koken was nog nooit zo gemakkelijk!

Dit boek heeft van The Sunday Times de titel Book of the Year ontvangen, en dat is niet onterecht. Ceviche staat voor voorgerechten, wat zeker terug komt in het boek. Maak bijvoorbeeld eens een lekkere ‘’ceviche de mango’’.

Ook voor de vegetarische eters is genoeg te doen, met een heel hoofdstuk gewijd aan vegetarisch koken. Het mag duidelijk zijn dat dit typisch een kookboek is waar anderen jaloers op worden als jij dit unieke boek tevoorschijn haalt!


Recensie: Marco Louter

Uitgeverij: Fontaine












Geen opmerkingen:

Een reactie posten