Kookboekenrecensies zijn bedoeld voor echte smulpapen, foodies, culi-liefhebbers en chefs in Nederland en Belgie die op de hoogte willen zijn van de nieuwste nationale en internationale kookboeken.
donderdag 21 november 2013
DE LEKKERSTE DRIE EENHEID OP HET BORD - BECHT
DE LEKKERSTE DRIE-EENHEID OP HET BORD
Combineer drie geweldige ingrediënten en creëer de meest ideale gerechten. Die werkwijze helpt u om op een simpele manier heerlijke smaakcombinaties te maken en te ontdekken, allemaal even eenvoudig en lekker. Kortom, deze formule werkt!
Hugh Fearnley-Whittingstall, bekend van het Engelse River Cottageprogramma en het kookboek ‘Veg!’, geeft de lezer ruim 175 recepten, zowel geliefde klassiekers als gloednieuwe ideeën, gebaseerd op trio’s. U krijgt toch meteen trek van mosselen-tomaten-knoflook, pasta-courgettes-mozzarella, varkensvlees-aardappelen-appels en aardbeien-slagroom-zandkoekjes? En de lijst gaat maar door: steeds een heerlijke drie-eenheid op het bord. Een heerlijk boek voor de feestdagen!
Recensie: Marco Louter
Volg ons via facebook, like en deel: KOOKBOEKENRECENSIES
Uitgeverij: BECHT
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten