donderdag 21 november 2013

DE LEKKERSTE DRIE EENHEID OP HET BORD - BECHT




















DE LEKKERSTE DRIE-EENHEID OP HET BORD

Combineer drie geweldige ingrediënten en creëer de meest ideale gerechten. Die werkwijze helpt u om op een simpele manier heerlijke smaakcombinaties te maken en te ontdekken, allemaal even eenvoudig en lekker. Kortom, deze formule werkt!

Hugh Fearnley-Whittingstall, bekend van het Engelse River Cottageprogramma en het kookboek ‘Veg!’, geeft de lezer ruim 175 recepten, zowel geliefde klassiekers als gloednieuwe ideeën, gebaseerd op trio’s. U krijgt toch meteen trek van mosselen-tomaten-knoflook, pasta-courgettes-mozzarella, varkensvlees-aardappelen-appels en aardbeien-slagroom-zandkoekjes? En de lijst gaat maar door: steeds een heerlijke drie-eenheid op het bord. Een heerlijk boek voor de feestdagen!

Recensie: Marco Louter

Volg ons via facebook, like en deel: KOOKBOEKENRECENSIES

Uitgeverij: BECHT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten